Bagi mereka yang tidak tahu mahu sarapan apa atau ingin mencari kudapan yang tidak terlalu berat, kami kongsikan idea yang memang berbaloi untuk menyelesaikan kebuntuan ini.Menu yang sedap dan mengenyangkan.Terutama kepada ibubapa yang serba serbi mahukan kepantasan, jimat masa, tidak memenatkan dan yang paling penting ia menjimatkan.

Tahukah anda..pizza hut ada menyediakan set pizza bersaiz kecil.Diketika artikel ini ditulis, tawaran atau promosi set ini masih disediakan.Justeru itu ia memang membantu kepada mereka yang tercari-cari idea sarapan pagi atau menu kudapan bagi menjamu tekak. Lebih-lebih lagi bagi mereka yang punyai anak kecil dan remaja.Bagi pasangan suami isteri muda atau tidak beberapa muda usah terlepas peluang baik ini.

Ya! Memang betul! Hanya RM5.Memang berbaloi.Dengan tawaran 14 jenis pilihan pasti peminat pizza hut tidak melepaskan peluang.Justeru itu bergegaslah segera ke Pizza Hut terdekat untuk ambil peluang ini.Diperingatkan, tawaran ini hanya sah untuk pelanggan yang Walk-in sahaja.Tidak ditawarkan kepada pembelian secara online.

img_20161209_122037

 29,163 total views,  6 views today